Team

Shiva
Rituelen en inheemse culturen vond ik als kind al interessant. Ik heb altijd een diepe verbinding met dieren en de natuur gevoeld. In 2017 leerde ik Mark en Maya van het Earth Awareness centrum in Teuge kennen. Dit was tevens mijn eerst reis met plantmedicijnen. Ik kwam erachter waar medicijnen als truffels eigenlijk voor bedoeld zijn en mocht in een snel tempo veel helen. Dit bracht al snel het bewustzijn dat ik dit is wat ik met de wereld wil delen. In de setting van een ceremonie, kan ik het meest voor anderen betekenen. Ik heb een diepe liefde voor de magie van de truffels en ik wil mensen graag ondersteunen zichzelf te helen en weer in contact brengen met de missie die we hier op aarde hebben. 

In 2018/2019 heb ik een jaar vrijwilligerswerk gedaan bij de tempel in Teuge. Dit waren vooral de volle maan ceremonies. Ik vind het prachtig om samen te komen, zonder de maskers. Helemaal mezelf met alles wat er in mij leeft. Ook kwam ik er daar achter dat de processen die ik doormaakte, vaak ook door anderen gedeeld werden. Ik vind het heerlijk om samen te zijn met gelijkgestemden, mensen die ook het beste uit het leven willen halen, bereid zijn om naar zichzelf te kijken, daar stappen in durven nemen en open zijn of willen worden.

Afgelopen jaren kwam het sjamanisme steeds meer op mijn pad. Hier ben ik me nog volop in aan het ontwikkelen. De visie dat alles een ziel heeft en het leven met de seizoenen sluitl aan bij hoe ik in het leven sta. Ik leer nu van Jan, die o.a. op de Zonnekracht al jaren met het medicijnwiel, de zweethutten en de seizoenen werkt. Hier zal ik me de komende jaren nog meer in gaan ontwikkelen. Op dit moment ben ik bezig met mijn 4e coaching/healings opleiding. Ik heb geleerd om te werken met Chakra’s, emoties en overtuigingen, wat kan helpen om de opgedane inzichten na een ceremonie beter te verwerken.

Ik woon samen met mijn kinderen Djilani en Ziggy in het Sidhadorp (Lelystad), een dorpje in Flevoland waar we gezamenlijk mediteren. Ik vind het fijn om onder gelijkgestemden te wonen en voel me hier ontzettend dankbaar voor.

Verder wordt ik heel blij van gitaar spelen, drummen, zingen, (buik)dansen, eigenlijk alles wat met expressie van mijn ziel te maken heeft. Mensen omschrijven mij als positief, authentiek, spiritueel en liefdevol.