Volle maan cirkel

Sharing/Verbinding/Muziek

Ïedere volle maan vieren we als Tribe samen in de Tipi.
Het is ontzettend waardevol om in een fijne groep samen te zijn. Iets wat we in de maatschappij van nu soms erg kunnen missen. We komen samen om het leven te vieren, op te laden en ons hart te luchten. Weer even helemaal terug naar de Tribe, de natuur, de verbinding met jezelf en met elkaar.

Onze volle maancirkels zijn een avond vol muziek, klank en gezelligheid. Daarnaast is ook het reflecteren op jouw processen en het bewust intenties zetten voor de komende maancyclus een belangrijk onderdeel.

Er is de ruimte om bij het vuur te delen wat er in jou speelt. Vaak nemen we in ons drukke bestaan niet de ruimte om stil te staan bij wat er binnenin ons speelt of vinden we het spannend om dit te delen. Bij het vuur, in de tipi met de talking stick en de regel ‘what happens in the circle, stays in the circle’ creëren we een veilige plek om te delen en te reflecteren. Dit kan je helpen om door situaties heen te komen. Het geeft een gevoel gedragen en gesteund te worden. Natuurlijk is er ook de ruimte om je overwinningen en successen te delen en juist te kijken naar de dingen waar je trots of dankbaar voor bent.

Een belangrijk onderdeel van de cirkel is het zetten van intenties, ook wel prayers of wensen genoemd. We nemen de tijd om stil te staan bij wat we voor onszelf of de wereld willen manifesteren, in de komende maancyclus of op de langere termijn. Hierbij offeren we kruiden aan grootvader vuur om dit te bekrachtigen. Door iedere maand zo bewust stil te staan bij wat je graag wilt, dit in de groep te delen en te vragen aan het vuur,  ga je merken dat je leven steeds meer de vorm krijgt die jij wilt.

Naast het reflecteren en het zetten van intenties maken we er een gezellige en muzikale avond van met beweging naar behoefte. We hebben een schatkist vol instrumenten waar iedereen gebruik van mag maken. We maken klank met zowel onze drums, instrumenten, als onze stem. We zingen medicine en rainbow songs, liederen die ons weer in contact brengen met onszelf, elkaar, onze gevoelens, de aarde en de kosmos.

Voel je de behoefte om samen met ons een avond te vieren, delen,  intenties te zetten en liedjes te zingen?


21
Jul

Volle Maan Cirkel

Een gezellig samenkomen.
2024-07-21
19:00 - 22:00
19
Aug

Volle Maan Cirkel

Een gezellig samenkomen.
2024-08-19
19:00 - 22:00