Maancirkels in flevoland

Op de prachtige locatie van de Zonnekracht, een klein spiritueel landgoed in Lelystad, organiseren wij evenementen zoals maancirkels (verbindings-, sharings- en muziek-cirkels), vrouwencirkels en truffelceremonies. Dit doen wij rond het vuur, in onze prachtige Tipi. Onze missie is om weer als Tribe bij elkaar te komen, samen ons helingswerk te doen, elkaar te bekrachtigen en te genieten van de tijd die we hier als zielen op aarde hebben. Onze avonden en ceremonies worden gekenmerkt door live muziek, spiritualiteit, liefde en openheid. Het terrein ligt aan de rand van het bos en onze locatie (De Zonnekracht in Flevoland) is volledig uitgelijnd om weer helemaal terug in verbinding te komen, met jezelf, de kosmos en moeder aarde.

Wij bieden een safe space voor mensen, waar ze ook zijn in hun proces. Juist in deze tijd is het zo belangrijk om samen te komen en te verbinden met elkaar. Voel je welkom


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *