Truffel ceremonies

Tijdens deze ceremonie werken we met het plantmedicijn de truffels.
De truffel is een medicijn dat jou tot diep in je kern kan helpen.

Het laat je zien wat aandacht nodig heeft in jouw leven.
Het kan je diepste pijn naar het licht brengen, met de mogelijkheid het in één nacht te doorvoelen.
Alles wat je weggestopt hebt en wat gevoeld mag worden, kan naar boven komen.
De truffels geven je de mogelijkheid om het te voelen, te helen en los te laten.

Een truffelceremonie kan helpen;
– Je angsten te overwinnen.
– Uit een burn out te komen.
– Bij het verwerken van trauma.
– Depressie te verminderen.
– Een verslaving te overwinnen.
Bovendien geeft het meestal een algeheel positiever gevoel over het leven.

Het kan ook zijn dat je juist mag ervaren hoe je meer kunt genieten en gelukkiger in het leven kan staan. Je krijgt precies wat voor jou op dat moment nodig is. Belangrijk om wel te delen is dat de ceremonie je een stuk bewustwording geeft en dat het aan jou is wat je daarna met deze inzichten doet. Dat betekend dat je ook na de ceremonie nog de tijd mag nemen om alles te laten landen en te integreren in je dagelijks leven.

Truffels helpen je om weer in contact te komen met je diepste zelf, vanuit de kern Liefde.
In een veilige setting begeleiden we jou in je proces. We maken live muziek met mooie instrumenten en medicine songs.
Waar het nodig is kunnen we helpende oefeningen doen tijdens de reis. We kijken vooral wat er in het moment nodig is.

We beginnen in de avond en de ceremonie gaat door tot het begin van de nacht.
Na afloop eten we gezamenlijk een homemade biologische soep. De volgende ochtend ontbijten we ook gezamenlijk en is er ruimte om ervaringen te delen met elkaar.

We geven ook af en toe een weekend met 2 ceremonies om nog meer de verdieping in te gaan, kijk daarvoor in onze agenda.

Mocht de prijs een opgave zijn, schroom niet om ons alsnog te  contacten. Het belangrijkste is dat mensen het helingswerk kunnen doen zodra ze dat voelen.

Voel je een Ja? Heb je nog vragen?
Neem dan vooral contact op!
De locatie…. In het bos, midden in de natuur, weg van de drukte, op een rustig terrein en een spiritueel gevoede plek met als middelpunt de mooie tipi. Voor mij een plek waar het voelt als thuis komen.

De ontvangst… rustig, sereen, heel hartelijk, veilig en snel vertrouwd voelend. Voor mij voelt het dat de precies de juiste mensen en begeleiders zijn die er op dat moment nodig zijn om mijn eerste truffelceremonie aan te gaan.

De ceremonie… een mooie introductie met uitleg hoe het eruit gaat zien, wat er ervaren kan worden, wie waar en wanneer is. Een hele mooie en fijne reis met mooie muziek, fijne zang en fijne klankschalen. Extra ondersteuning vanuit de begeleiding om de reis zo fijn en bijzonder mogelijk te maken. Een heerlijk vuurtje in de tipi, welke extra stimulans en aarding geeft tijdens de reis. Voor mij waren de geluiden van de klankschalen, het oplichten van het vuur en meer stimulans om de reis nog beter en dieper te ervaren.

De overnachting… ingeleid met een rustig eindritueel stopt de ceremonie en is er een heerlijke maaltijd (die door de geprikkelde zintuigen extra goed smaakte), bij een heerlijk vuurtje (dit is hoe mooi, fijn en simpel het leven kan zijn). Wat kletsen en vooral genieten. Daarna een heerlijke rustige en diepe nachtrust ervaren in de tipi. Wakker geworden van het ochtendgloren en de ontwakende natuur in het bos. Voor mij mag het elke avond, nacht en ochtend wel zo zijn.

De integratie… na ontbijt de bespreking hoe de reis er voor eenieder heeft uitgezien. Voor mij heel zacht, fijn, veilig, liefdevol en mooi. Met wat adviezen weer naar huis. Enige tijd later een online meeting om te bespreken of en hoe de ceremonie en reis een impact hebben gehad.
Voor mij een fijne impact.

Groeiend vertrouwen in plantmedicijnen, meer rust in het hoofd en lijf. Minder last van mijn reumatische klachten. Meer kunnen zien en ervaren van levensvreugde van mijzelf en mijn kinderen en naasten.
Lieve Shiva, dankjewel met heel mijn hart!

Rein

20
Jul

Truffel Ceremonie

De magische reis naar binnen.
2024-07-20 - 2024-07-21
17:00 - 11:00
09
Aug

Truffelceremonie verdiepingsweekend

Magisch verdiepings weekend.
2024-08-09
All Day Event